Vaartuig- en registratie belettering

De naam van uw boot, de plaatsnaam, reclame, een fraaie decoratie of uw bootregistratienummer op uw boot? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. De zelfklevende vinyls die we voor boten en vaartuigen gebruiken zijn geschikt voor alle (weers)omstandigheden. Ze zijn bestendig tegen zout water en de meeste chemicaliën. Onze bootbelettering, decoraties en registratienummers zijn geschikt voor alle polyester-, kunststof en houten jachten, maar ook voor alle waterscooters, speedboten, sloepen, zeiljachten en motorkruisers. Kortom, op alles wat drijft en vaart! Wij hebben zelfs speciale folies die u kunt monteren op rubberboten en spatzeilen. Bootregistratienummers Meer informatie over bootregistratienummers (Y-registratienummers) treft u hier Bedrijfswagens, Aanhangers Brommers, Scooters.
DE HEUSDEN  BELETTERING & RECLAME
Van Boetzelaerlaan 24 R 3828 NS Hoogland info@deheusden.nl 06-506 638 94 Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9.00 uur - 17.00 uur

Vaartuig- en registratie

belettering

De naam van uw boot, de plaatsnaam, reclame, een fraaie decoratie of uw bootregistratienummer op uw boot? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. De zelfklevende vinyls die we voor boten en vaartuigen gebruiken zijn geschikt voor alle (weers)omstandigheden. Ze zijn bestendig tegen zout water en de meeste chemicaliën. Onze bootbelettering, decoraties en registratienummers zijn geschikt voor alle polyester-, kunststof en houten jachten, maar ook voor alle waterscooters, speedboten, sloepen, zeiljachten en motorkruisers. Kortom, op alles wat drijft en vaart! Wij hebben zelfs speciale folies die u kunt monteren op rubberboten en spatzeilen. Bootregistratienummers Meer informatie over bootregistratienummers (Y- registratienummers) treft u hier Bedrijfswagens, Aanhangers Brommers, Scooters.