Wie zijn wij

DE HEUSDEN belettering en reclame bestaat ruim 30 jaar. Eigenaar Marcel de Heusden is destijds begonnen vanuit een garage in de Huiszoonstraat te Amersfoort. Later zijn we jarenlang gevestigd geweest aan de Bloemweg in Amersfoort. Wij zijn nu in Hoogland te vinden . Ons adres is :Van Boetzerlaerlaan 24 R. In dit pand zit ons kantoor en voeren we onze werkzaamheden uit. Hierdoor kunnen we niet alleen snel en doeltreffend werken, maar bovendien tegen concurrerende prijzen. Onze grootste kracht is het leveren van vakkundig maatwerk. Of het nu gaat om stickers, het beletteren van uw bedrijfsauto, een raamdecoratie of het vervaardigen van een gevelbord. Wij vinden het een uitdaging om samen met u steeds weer op zoek te gaan naar de beste beletteringoplossing. De kleinste details krijgen daarbij de grootst mogelijke aandacht. Bij ons staan uw wensen centraal. Wat u verder nog van ons mag verwachten is dat we uw opdracht met zorg en tot in de puntjes uitvoeren. Als kleine zelfstandige weten wij hoe belangrijk het is dat klanten tevreden zijn en zij dat ook blijven. Uw wensen op beletteringgebied zijn bij ons in goede handen. Graag tot ziens.

DE HEUSDEN BELETTERING & RECLAME

Van Boetzelaerlaan 24 R 3828 NS Hoogland info@deheusden.nl 06-506 638 94 Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9.00 uur - 17.00 uur

Wie zijn wij

DE HEUSDEN belettering en reclame bestaat ruim 30 jaar. Eigenaar Marcel de Heusden is destijds begonnen vanuit een garage in de Huiszoonstraat te Amersfoort. Later zijn we jarenlang gevestigd geweest aan de Bloemweg in Amersfoort. Wij zijn nu in Hoogland te vinden . Ons adres is : Van Boetzerlaerlaan 24 R. In dit pand zit ons kantoor en voeren we onze werkzaamheden uit. Hierdoor kunnen we niet alleen snel en doeltreffend werken, maar bovendien tegen concurrerende prijzen. Onze grootste kracht is het leveren van vakkundig maatwerk. Of het nu gaat om stickers, het beletteren van uw bedrijfsauto, een raandecoratie of het vervaardigen van een gevelbord. Wij vinden het een uitdaging om samen met u steeds weer op zoek te gaan naar de beste beletteringoplossing. De kleinste details krijgen daarbij de grootst mogelijke aandacht. Bij ons staan uw wensen centraal. Wat u verder nog van ons mag verwachten is dat we uw opdracht met zorg en tot in de puntjes uitvoeren. Als kleine zelfstandige weten wij hoe belangrijk het is dat klanten tevreden zijn en zij dat ook blijven. Uw wensen op beletteringgebied zijn bij ons in goede handen. Graag tot ziens.